Artikel 9 van 9

Wat is Feng Shui

Feng Shui betekent Wind en Water

"Qi (energie) drijft op de wind (feng) en verspreidt, maar blijft waar het water (shui) tegenkomt". 

Feng Shui is de meer dan 3000 jaar oude filosofie die leert hoe de omgeving het geluk kan beïnvloeden. Het is voor de Chinezen een spiritueel geheel waarin wijsheid en culturele traditie die een harmonieus geheel vormen.

Feng Shui leert welke invloeden vormgeving en inrichting hebben op het welzijn en geluk van de mens en hoe negatieve energie veranderd kan worden in positieve energie en hoe je positieve energie kan versterken.

Feng Shui gaat over de relatie tussen de mens en de leef- of werkomgeving en is gericht op harmonie tussen natuurlijke en gecreëerde vormen. Alles wat de mens maakt is in wezen niet natuurlijk, maar kan wel met die natuur in harmonie gebracht worden.

Een goede Feng Shui opstelling in de woning bevordert de harmonieuze relatie tussen vrouw en man en zorgt voor goede gezondheid en trekt onder andere overvloed aan.
Een goede Feng Shui opstelling in uw kantoor bevordert een goede manier om groeimogelijkheden te scheppen, u zakelijk beter te profileren, klanten aan te trekken en de winsten te vergroten. Tevens zorgt Feng Shui ervoor de werkomgeving positief werkt op uw medewerkers.

Feng Shui pleit om harmonieus te leven met de aardse omgeving en haar energielijnen, zodat er een juiste balans is tussen de natuurkrachten.

© 2014 - 2024 fengshui-winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel