Artikel 29 van 42

Ecointention Blue star & Rainbow Harmonizer (tegen electromagnetische straling)

€ 7,90 (inclusief btw)

Wat is het?

Van nature is er al een bepaalde hoeveelheid elektromagnetische straling in onze omgeving aanwezig. De meeste mensen kunnen daar goed tegen, alhoewel je van aardstralen of wateraders best last kunt hebben. Naast deze natuurlijke bronnen van elektromagnetische straling zijn er de laatste eeuw een heleboel niet-natuurlijke bronnen bij gekomen: draadloze communicatienetwerken en allerlei apparaten in onze woonomgeving zorgen voor extra straling Sommige mensen zijn gevoelig voor deze zogenoemde elektrosmog. Ze krijgen dan klachten als slapeloosheid, onrust, stress, concentratieproblemen en dergelijke. 


De Blue Star Harmonizer en de Rainbow Harmonizer harmoniseren de elektromagnetische straling van elektrische en elektronische apparatuur. De sterkte van de straling van de apparatuur wordt er niet door beïnvloed en bij juist gebruik blijft de apparatuur normaal werken. 


Hoe te gebruiken?

De stickers worden zo mogelijk direct op het apparaat aangebracht dat elektromagnetische straling afgeeft. Liefst zo dicht mogelijk bij de bron van de straling. Uitgebreidere informatie welke sticker u waar kunt gebruiken krijgt u bij aanschaf van de stickers.

 

De Blue Star Harmonizer en de Rainbow Harmonizer is ontwikkeld door Hans Andeweg van Center for ECOintention. © Hans Andeweg 2010/201

 

© 2014 - 2024 fengshui-winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel