Privacy policy

Bescherming persoonsgegevens

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 23 mei 2018.

'Eerbiediging van de persoonlijke levenssfeer wordt beschouwd als een essentiële voorwaarde voor een menswaardig bestaan en als een van de grondslagen van onze rechtsorde. Eenieder heeft recht op bescherming tegen de ongebreidelde vergaring, bewerking en verspreiding van zijn persoonsgegevens.'

FengShui-winkel.nl onderschrijft bovenstaande stelling van het College Bescherming Persoonsgegevens, verantwoordelijk voor onafhankelijke naleving van de Wet Bescherming Persoonsgegevens en vindt het belangrijk dat uw persoonlijke informatie goed beveiligd wordt. Deze privacyverklaring beschrijft onze handelingen met betrekking tot het opslaan van uw informatie en gebruik van deze informatie voor onze website.

FengShui-winkel.nl neemt de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. 

  • Als u gebruikmaakt van onze webwinkel worden er persoonsgegevens, oftewel privacygevoelige gegevens, verwerkt. FengShui-winkel.nl vindt het belangrijk dat er zorgvuldig met u persoonlijke gegevens mee omgegaan wordt. Uw persoonlijke gegevens worden dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd door ons. Daarbij houden we ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat:
  • We duidelijk vermelden met welk doel wij persoonsgegevens verwerken. Dat kunt u lezen in deze privacyverklaring;
  • We het verzamelen van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • We vragen eerst om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming vereist is;
  • We passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • We uw recht respecteren om je persoonsgegevens op aanvraag in te zien, te corrigeren of te verwijderen.
  • FengShui-winkel.nl is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen we uit welke persoonsgegevens we verzamelen en gebruiken voor onze website en waarom we dat doen. We raden u aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

We kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd veranderen. Wij brengen u hiervan op de hoogte door een melding op deze pagina. Door bovenaan deze pagina te kijken naar de laatste datum van de huidige privacyverklaring, kunt u zien wanneer deze voor het laatst is aangepast. Het is dus raadzaam deze verklaring geregeld te bekijken, zodat u van wijzigingen op de hoogte bent.

1. Waarvoor gebruikt FengShui-winkel.nl uw persoonsgegevens?

Als u gebruik maakt van onze webwinkel verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Deze zijn nodig voor het plaatsen en voor het afhandelen van uw bestelling. Als u een bestelling plaatst, wordt u gevraagd om een aantal persoonsgegevens in te vullen. Die worden bijvoorbeeld gebruikt om uw pakket op het juiste adres te bezorgen of om contact met u op te nemen over uw bestelling als dat nodig is.

In het onderstaande overzicht kun u zien welke gegevens we nodig hebben. Wij gebruiken en bewaren alleen de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de door u geplaatste bestelling. Als dat nodig is voor een goede afhandeling, kunnen we uw persoonsgegevens ook aan derden verstrekken. Meer daarover lees je verderop in deze privacyverklaring onder het kopje ‘Verstrekking aan derden’.

2. Welke gegevens heeft FengShui-winkel.nl van je nodig?

Voor- en achternaam: Zo weten we bij wie de bestelling moet worden afgeleverd.

Adres en woonplaats: Deze gegevens zijn onmisbaar bij het plaatsen van een bestelling. We moeten natuurlijk weten waar we het pakket kunnen afleveren.

Telefoonnummer: Mocht het nodig zijn, dan nemen we graag contact met u op over uw bestelling.

Factuuradres: Deze gegevens hebben we nodig om de factuur naar de juiste plek te sturen.

E-mailadres: Als u een bestelling hebt geplaatst, ontvang u daarna een e-mail om deze te bevestigen. Verder ontvang je bijvoorbeeld een bericht als je pakket wordt verzonden. We kunnen uw e-mailadres ook gebruiken om contact op te nemen om erachter te komen of u tevreden bent met onze producten en service.

Betalingsgegevens: Bij het betalen van uw order maak je gebruik van onze beveiligde betaalomgeving.

Geslacht: Deze informatie is handig wanneer we contact met u opnemen, bijvoorbeeld bij het sturen van een e-mail.

3. Registratie en toegang tot je eigen account

Als extra optie kun u in onze webwinkel u eerst registreren voor een account, maar dit is niet nodig voor het plaatsen van een bestelling. Nadat u zich geregistreerd hebt, bewaren we de door u gekozen gebruikersnaam en de ingevoerde persoonsgegevens. Zo hoeft u deze niet steeds opnieuw in te vullen en kunnen we bijvoorbeeld gemakkelijk contact opnemen over uw bestelling, mocht dat nodig zijn. Nadat u zich geregistreerd heeft, krijgt u toegang tot uw eigen account op onze website. Daar kunt u onder andere uw bestellingen bekijken of uw gegevens wijzigen. Wij hebben geen inzage in uw eigen account en ook niet in het wachtwoord dat u gebruikt.

4. Vragen stellen via het contactformulier

In onze webwinkel heeft u de mogelijkheid om contact op te nemen via een contactformulier. Daar wordt u gevraagd enkele gegevens in te vullen, zoals e-mailadres en telefoonnummer. U kunt zelf kiezen welke gegevens je verstrekt. Deze gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen voor het beantwoorden van uw vraag. Ze worden bewaard totdat uw vraag volledig is beantwoord en afgehandeld.

5. Blijf op de hoogte van FengShui-winkel.nl via onze nieuwsbrief

FengShui Winkel.nl verstuurt heel soms een nieuwsbrief om geïnteresseerden te informeren over nieuwe producten en diensten, en speciale acties. Als u een bestelling hebt geplaatst bij FengShui Winkel.nl, kunt u meteen aangeven of u wilt worden toegevoegd aan de lijst van abonnees. Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen? Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich eenvoudig kunt afmelden.

6. Verstrekking aan derden

Wij verstrekken uw persoonsgegevens en de aan uw gebruikersnaam gekoppelde gegevens niet aan derden, tenzij dat noodzakelijk is voor de afhandeling van uw bestelling en de administratie.

DHL en PostNL
Zo geven we uw naam en adresgegevens door aan onze vervoerders, zoals DHL en PostNLom te zorgen dat zij het pakket bij u kunnen afleveren.

Mijn Webwinkel
Onze webwinkel draait op het systeem van Mijnwebwinkel. De gegevens die u invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

Mochten we fraude of misbruik van onze webwinkel vermoeden, dan kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen. Meer informatie daarover vind u in ons cookiebeleid.

Google analytics
Wij werken met Google analytics voor statistische doeleinden. Deze gegevens worden maximaal een jaar bewaard.

Administratie:
Onze administratie wordt gecontroleerd door onze accountant. Volgens de fiscale bewaarplicht worden uw gegevens bewaard voor zeven jaar indien u een bestelling geplaatst heeft.
Onze administratie slaan wij ook digitaal op in een cloud-omgeving bij bedrijf wat in Nederland geregistreerd is. Wij hebben bewust gekozen voor een Nederlandse bedrijf en ook dat de gegevens opgeslagen worden in Nederland waardoor het bedrijf moet voldoen aan de Nederlandse privacy wet.

Betaling
Wanneer u met iDeal betaalt of het bedrag naar ons overboekt, worden uw gegevens in onze administratie opgeslagen om de betaling aan jouw bestelling te kunnen koppelen. Verder gebruiken we uw bankrekeningnummer alleen als u geld van ons terugkrijgt. Uw iDeal betalingen gaan via een beveiligde verbinding naar Mollie BV. Zij voeren onze online betalingen uit. Mollie BV laat ons alleen weten of uw betaling is gelukt.

7. Hoe lang worden je gegevens bewaard?

De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard zolang dat nodig is om uw bestellingen af te handelen, inclusief de garantieperiode. Daarna bewaren wij gegevens nog maximaal een jaar voor de beschreven statistische doeleinden, zoals Google Analytics. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).

8. Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze webwinkel zijn verbonden. We kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare en veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. We raden u dan ook aan de privacyverklaring van deze websites te lezen voordat u van deze websites gebruikmaakt.

  • Geen publicatie van uw persoonlijke gegevens
  • Wij publiceren uw klantgegevens niet.
  • Het bestelproces is van het begin tot het einde veilig
  • Onze bestelprocedure vindt geheel plaats via een beveiligde SSL-verbinding. U hebt hier geen speciale software voor nodig: bij de FengShui-winkel.nl is het bestellen altijd veilig.

​9. ​Het inzien en wijzigen van je gegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent het inzien, wijzigen of verwijderen van uw persoonsgegevens kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt bijvoorbeeld een verzoek indienen om een gegevensexport te ontvangen met de gegevens die wij met jouw toestemming gebruiken. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Deze kunt u terugvinden in de instellingen van uw browser. Het is eveneens mogelijk om gemotiveerd aan te geven dat u de verwerking van persoonsgegevens door ons wilt laten beperken.

Voor al u vragen over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met de contactgegevens onderaan deze pagina. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u vragen om u te identificeren als u een verzoek indient.

10. Niet tevreden? Dan kunt u contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens

Bent u niet tevreden over de verwerking van uw persoonsgegevens? Wij helpen u natuurlijk graag verder, dus u kunt altijd contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Daarnaast heeft u op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen onze verwerking van persoonsgegevens. Hiervoor kun u contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Onze contactgegevens:

FengShui-winkel.nl
T.a.v.: Klantenservice
Neptunushof 3
3951 ES Maarn
Nederland

Overige informatie over ons:

Telefoon: +31 [0]6 55078661
E-mail: info@fengshui-winkel.nl
KvK: 30273041

 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Gastenboek

  • 10-02-2017 - Mooie en zuivere producten! Gerund door Melinda de Hond, ook...  lees meer
  • 16-07-2016 - Schitterende site met een harmonieuze uitstraling. Dank voor de bestelling,...  lees meer
  • 14-07-2016 - Zoals ik het lees deed ik al aan Feng Shui....  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 fengshui-winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.